close

Vi er et…

Grafisk Design Bureau

Vi er eksperter i grafisk design

Leder du efter et grafisk design bureau? Måske en visuel konsulent? Eller en digital projektleder? Så kontakt Grafisk Formgivning for en uforpligtende snak. Vi er specialiserede i en række services og som et moderne grafisk design bureau sikrer vi, at du kommer med helt i front. Det visuelle og digitale vil understøtte dit koncept, efter at vi har haft fingrende i det.

Herunder kan du læse om, hvilke felter vi arbejder i og hvad vi konkret designer. Fælles nævneren er selvfølgelig grafisk design i et digitalt felt.

HVAD KAN DU? VI KAN:

Layout, plakater, rapporter, flyers, bøger eller formatering  – Om det er rettelser i filer eller hele projekter, så giver vi dit materiale et løft. Grafisk opsætning dækker over, at vi fremstiller et stykke design af højeste kvalitet og leverer alle relevante formater og filer til dig. Vi er stærke i både vektor- og pixelgrafik.

Kreative visuelle identiteter løfter dit brand og skaber tillid og troværdighed. Alt efter temperament, kan vi udvikle små eller store visuelle identitet. Skal du hurtigt igang, eller skal dit logo være optimeret maksimalt? Visuel identitet dækker over logoer, layoutregler, designmanualer, farveskalaer, font-kombinationer og kampagnemateriale.

Infografik er det nye sort. Infografik bliver brugt overalt disse dage. Hvorfor? Fordi det gør svært materiale meget nemmere at forstå. Det gør verden lettere at forstå. Vi har en solid værktøjkasse til at producere din tilpassede infografik. For eksempel ikoner, modeller, præsentationer, vejledninger eller bevægende grafik.

Skal du være tilstede og skabe kommunikation på de sociale medier? Vi hjælper dig med at komme med. Vi laver kampagner og indhold til sociale medier. Facebook, LinkedIn, Instragram, Youtube eller Snapchat. Vi analyserer først dig og din kanal og derefter lægger vi en strategi og en indholdskalender. Se vores video om processen, når vi hjælper virksomheder på sociale medier.

Websites skal være funktionelle og simple (hvis det står til os). Men de skal samtidig også give en helt bestemt oplevelse af afsenderen. Ofte skal websitet være dynamisk og rendyrket og have en gennemtestet navigation. Vi laver Layout og indhold til websites – Vi laver både UX, mock ups, flowcharts, navigationsdesign  samt opsætning af simple hjemmesider. Vi ved, hvad der rører sig og vi er kreative.

VIDEO

Skal du fange opmærksomhed og vise personlighed? Video er et vigtigt medie til at skabe troværdighed – både fra publikum og søgemaskinerne. I den seneste tid er videoen blomstret op som et ‘hverdagsmedie’, så den ikke kun er et tidskrævende medie. Videoen findes nu som både hurtig fremstillet og gennemarbejdet og fyldt med nye effekter. Vi skyder videoer til nettet og skaber dem i den rigtige opløsning.

FOTOGRAFI

Der skal være billeder, før folk kigger faktisk med. Det gælder på hjemmesider, trykt materiale og sociale medier. Vi kan skyde fotografier i høj opløsning. Vi kan også indsamle billeder fra fotografi-lagringer på nettet, som du får fuld rettighed over – det kan være en billigere og effektiv løsning. Fotografering kan være portrætter, pacshots, content-fotos eller corporate fotomateriale. Vi kan også efterfølgende billedbehandle for at opnå det ønskede resultat.

TRYKSAGER

Skal du have trykt noget? Vi udfører grafisk design af plakater, magasiner, visitkort, hæfter, foldere, kataloger, postkort, storformater osv. i høj kvalitet. Vi kan klare kontakten med trykker. Skæremærker, formatering osv. osv. osv.

KONCEPTER

Mangler du den røde tråd? Ved at udvikle et koncept sikrer man en sammenhæng. Man sikrer en god oplevelse af materialet. Konceptet kan være ren grafisk design eller være en hel kommunikationsplan. Vi udvikler koncepter ud fra idéprocesser, analyser, workshops og brainstorms.

MOCK UP

Skitsering? Er du ikke helt færdig men mangler en prototype eller visuel illustration af din idé? En prop? Vi kan designe mock ups for at konkretiserer dine idéer. Eller designe UX  før kodningen. Mock ups er en slags skitsering, før man laver det endelige produkt og man kan bruge det til stort set alle produktioner. Mock up er særligt velegnet til at teste og giver værdifulde brugerindsigter.

ART DIRECTING

Skal du have bredt et koncept ud over en række aktiviteter og skabe en solid og sammenhængende oplevelse? Vi designer overordnede koncepter der fører til en bestemt oplevet værdi på flere forskellige medier, platforme og sammenhænge. Art directing handler om ensretning, strategi og design og sikres ved et stærkt grafisk koncept.

ART STRATEGY & ÆSTETIK

Skal du have anderledes indretning? En kunstnerisk installation? Vi kan arbejde med æstetiske og kunstneriske udtryk som giver dit brand eller produkt en bestemt kunstnerisk værdi. Både grafisk og i det spatiale rum. Det kan foregår på mange medier og med mange virkemidler. Her er det funktionelle ikke i lige så høj fokus.

WORKSHOP & FACILITERING

Vi kan facilitere workshops der giver værdifulde indsigter til en designproces. Vi sikrer en glidende, innovativ og flot grafisk eksekvering af workshoppen og sørger for en transkribering eller udmøntningen til et konkret produkt bagefter.

MOODBOARD OG SKITSERING

Vi laver masser procesarbejde som sikrer det optimale slutprodukt. Et eksempel er moodboarded. Et moodboard er en opsalgstavle som man på en mere løs måde bruger til at opridse forskellige retninger, som man kan vælge rent grafisk. De giver en følelse og en stil.

HVORDAN GØR DU? VI GØR SÅDAN:

Vores model

Et grafisk design bureau i udvikling

Når du vælger et grafisk design bureau, skal du overveje følgende: Hvordan forholder bureauet sig til medier, platforme og brugere? Følger det med i tendenserne inden for webdesign og sociale medier? Og hvordan designer de deres materialer? Der er et væld af muligheder med nutidens værktøjer – Ikke mindst i forhold til effektivisering og indsamling af materialer. Hos Grafisk Formgivning har vi materialer tilgængelige samt inspiration og  værktøjer liggende til rådighed i vores materialebank. Det gør, at vi kan tilbyde en skarp pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi holder os konstant opdaterede med, hvad der sker på den grafiske og digitale front. Vi har grundig kendskab til nye tendenser, stil  og de mange muligheder for at markedsføre sig på online platforme.

  • Et professionelt udtryk

  • Grafisk design der sælger

  • Design der indbyder til handling

  • Et gennemtestet grafisk produkt

Kontakt os nu