close
april 28, 2017

BARNDOM PÅ VÆGGEN | Grafisk og personligt plakatdesign

Kontakt os nu – Vi er eksperter i Grafisk design.

Bestil et kort – Tryk her


Barndom på væggen

Vi har udviklet et koncept, hvor vi designer dit villakvarter / hood / barndomsgade på et grafisk kort. Hvorfor? Jo, se det som en kunstnerisk genstand som er sjov og spændende at gå på opdagelse i. Det er personligt og fyldt med minder. Vi mennesker tillægger tonsvis af følelser og historier til de steder, hvor vi bor, har vokset op eller bevæger os rundt på dagligt. Og det skal da på væggen! Se nogle eksempler herunder.

Vi producerer stadig kortene lidt endnu. Folk er begejstrede for at bruge det i deres boligindretning, på kontoret og det er en alletiders gaveidé. De trykkes typisk som A1-plakat men kan også laves mindre eller større. En A1-plakat koster 1000,00 DKK inkl. moms og forsendelse. Den er individuel og personlig og vi lægger kræfter i den. Kontakt os, hvis du er interesseret.

 

 

 

 

Konceptet

Konceptet definerer en minimalistisk stil som passer ind i de fleste boligindretninger. Kortet opstår på baggrund af et Google Maps screenshot, hvor du vælger, hvilke elementer og veje, som skal være på. Det kan være, at der skal være en bestemt cykelsti på, hvor du har cyklet i skole. Eller en sø, hvor hunden dagligt er blevet luftet ved.

 

Stemningen ved sådan et kort

Vi leger med nogle værdier, som er ganske interessante. Mest fordi det er ganske personligt. Måske kender du allerede de populære bykort? Her er vores bare endnu mere personlige, da de viser de veje, som du har gået, cyklet og kørt på hundredevis af gange. Andre kan måske huske Arcade Fires browserværk, hvor man virtuelt bliver taget med dit barndomshjems gader. Prøv den ved at klikke her.

 

Kontakt os nu